ELÉRHETŐSÉG

FONTOS VAGY NEKÜNK

E-mail: efveen@gmail.com
Cím: 7800 Siklós
  Kossuth tér 15.
Tel.: 06-30/789-1523
  06-30/951-3328
  06-20/771-0038

 

Rólunk

A FONTOS VAGY NEKÜNK EGYESÜLET 2012. november 8-án alakult elsősorban azzal a céllal, hogy Siklós-Villány-Beremend-Harkány térségében segítőkész támogatást nyújtson a szociálisan elhagyott, kiszolgáltatott és veszélyeztett élethelyzetben lévő társadalmi rétegek, csoportok és személyek számára.

Az egyesület olyan személyek közösségeként jött létre, akik valamennyien lelkiismereti ügyüknek tekintik a sok esetben társadalmi perifériára jutott emberek visszasegítését a normális életbe.

Az egyesület alapító tagjai nagy munkabírással, empátiával rendelkező emberek, egészen különböző szakmákból. Így van közöttünk szociális munkás, pedagógus, jogász, lelkész, orvos, közegészségügyi szakember, vállalkozó, pszichológus, médiában dolgozó szakember, köztisztviselő. Az alapító tagok száma 30 fő.

Fő célkitűzésünk, hogy ellátási területünkön a lakosság részéről felmerült szükségletekre szolgáltatásokat vigyünk.

Folyamatosan jelen kívánunk lenni a különböző szociális, egészségügyi, kulturális, környezetvédelmi folyamatokban, rendezvényeken.

Az összlakosság érdekeit figyelembe véve közösségfejlesztő, kulturális és szabadidős tevékenységeket szervezünk.

Az emberi sorsok, életutak figyelembe vételével humán kutató munkát végzünk, esettanulmányokat készítünk és azokat publikáljuk.

Hangsúlyt kívánunk fektetni hazai és külföldi hasonló profilú szervezetekkel való együttműködés kiépítésére.

Munkánkat azzal a hittel végezzük, hogy az általunk nyújtott segítség az emberek életminőségének változását hozhatja.

Pár szó a munkásságunkról

Bemutatkozó 1.

 

Bemutatkozó 2.